Daha hazırlıklı olmalıydık, Stoupal’ın zayıflığının farkına varmalıydık. Zvr abiny tekme attı

DünyaBot

Member
Hiçbir şeyin tam anlamıyla yaşanmadığı bir kurtarma operasyonuydu bu. Esas olarak ilk çeyrek, Eurocup’a kendi sahasında muhteşem bir giriş yapmak yerine İspanyol takımı Cadi La Seu’ya hem ribauntta hem de skor tablosunda kaybeden Abians tarafından tatsız bir şekilde soyundu. On dakika sonra (15:25), devre arasında köpek 34:47’de arabayı sürmek için bir arada kaldı.

Esas olarak mücadelecilik hakkında konuşmamız gerekiyordu. Ev sahibi takımın kaptanı Natlie Stoupalov, “Kurtarmaya hazır olmalıyız, bu Eurocup’tı ama üzerimize koştular ve bizi konsantre olmadan yakaladılar” dedi.

Basketbol Brno maçı ve Abin Brno maçları Epilepsiyi Durdur vakfına destek için mor formalarla

Sonunda, aksine, Abinalar önemli bir dönüş yapabilecek kadar hızlanmış gibi göründüğünde, Stoupalov kornadan hemen önce sahadan bir şutu kaçırdı. Bacaklarım beş kez biraz titremişti, bu yüzden bu girişimden pek hoşlanmadım. Ama ondan önce bir üçlük atmıştım ve benim için en önemli şey de buydu, en azından uzatmaya gittik, elli yaşındaki basketbolcunun omuzlarını koruduk. Gösterdiğimiz mücadelecilikle sonuna kadar görmeyi hak ettik dedi.

Derbi olacak
yardımsever

Erkek ve kadın basketbolu bir hayırseverlik temasıyla hafta sonu Brno’ya gidecek. Basket Brno’nun erkekleri, Cumartesi günü KP Brno’ya karşı Dnu ve Abin’li kadınlara karşı derbide Stop Epilepsy vakfını desteklemek için özel formalarla oynadı. Formalar daha sonra çöp kutusuna gidecek.

Ufaklığın İspanyol çorbasının üstüne konmasıyla fazla mesai var. Tıpkı bir yıl önce olduğu gibi Abina kendi evinde Eurocup’a katılmaya hak kazanamadı.

Evin içinde yolumuzu kaybettik, çok acı vericiydi. İleriye baktığında ve oyunun Çek Ligi’nde olmayan başka bir seviyesine alışması çok uzun zaman aldı. Antrenör Viktor Prua, Soupe’nin soğukkanlılığının ve oyunun size eşit olduğunu kabul etmemiz gerektiğini belirtti.

Pesto nispeten kavgacı bir ruh hali içinde salonu terk etti. Hayal kırıklığına uğradık ama neden kaybettiğimizi ve ne kadar oynamamız gerektiğini biliyoruz. Rekabetçi olduğumuz ve gruptan yükselme hedefimizin gerçek olduğu ortaya çıktı. Daha fazla kurtarışın olduğu Euroleague değil, grup halinde altı düellonun olduğu Eurocup, ne zaman tökezlesem karar vermem gerekiyor, evimde ısınmak güzel. Takımın Eleftherie Moschat’taki beşinci performansını düşündü: Çek Cumhuriyeti’nde kazanmalı ve kendimizi tekmelemeliyiz.

Ortalama sonuç büyükanneler için hoş değil. Sonuçta en uzunlarından biriydi. Bir bütün olarak nasıl sonuçlanacağımıza ben karar vereyim. Ancak finalde iki takım arasında böyle bir fark olmadı. Yeterince zamanımız var, onları tekrar kazanacağız. Stoupalov, Steden zvr bizi tekmeledi, dedi.

Pila oyundan iki koe verdi

Hatta diğer açılardan Brno kartlarına göre ısınmadı. Çünkü maçtan önceki hafta, başlangıç oyuncusu Petra Zplatov hastalandı ve düello sırasında Emma’nın sağlık sorunu yaşadı, oyuncular uzun süre sahalardan çekilmek zorunda kaldı ve bunun da skorbordda oynanması gerekiyordu.

WNBA forvet oyuncusu Lou Lopezov Snchalov, sadece Pazartesi gününden bu yana takımda forma giyerken, vuruşta 40:09 dakika dayanabildi ve birkaç hafta sonra limitinin yalnızca 15 dakika olması gereken Elika Hamzov, yirmi dakikalık bir vuruşa katlanmak zorunda kaldı. kısmı.

Elika Hamzov (benimle birlikte) 12 Haziran 2023’te Brno’da oynanan Eurocup maçında tmu abin’den na ko Cadi La Seu’ya.

Oyunda yapılan tüm değişikliklerle oyuncular %100 sahada olacaklarını, takımlarının performansını yukarı taşıyacaklarını bekliyorlar.

Yeni ortamda ilk maçında Lopez Snchalová, zayıf bitirişine rağmen Prua’ya yenildi ve sahadan on üzerinden iki top kaybıyla sadece yedi sayı elde edebildi. Fransız pasaportuna sahip Meksikalı yerli için Brno’daki dikenin iklime alışmaya senden daha fazla ihtiyaç duyacağı açıktı.

Onlara hrt içti, onlara yardım etmek için içti, biz ona yedek kulübesinde işkence etmeyeceğiz. Bu çok iyi bir oyundur. Bu dakikalarda uğraşmak zorunda kaldığı sorunları göz önüne alırsak. Prua, altı ya da yedi kişiyle kaldık, bu rahat bir durum değil, diye açıkladı.

WNBA draftının beşinci seçiminden bu yana, işler ne kadar büyük olursa olsun, seçilen takıma kapısında bir maç göndermediğini doğruladı. İnsani açıdan bakıldığında çok memnunum. Çalışkandır, istediğini yapar, Amerika’nın yıldız tavırlarına maruz kalmaz. Bize yardım etmek istedi. Bugün potansiyelinin sadece küçük bir kısmını gördük. Prua, bir gün sonra kendisi için hazırlamak istediğimiz şeyler konusunda kendisini daha rahat hissedeceğinden emin.