COIMBATORE: Belediye meclisi, beş bölgenin her birinden en iyi performans gösteren iki meclis üyesini seçti ve seçim süresince onları tebrik edecek. Cumhuriyet günü Perşembe günü kutlamalar.
Doğu Bölgesi’nden DMK Meclis Üyesi ve Bölge Başkanı Ilakkumi Izhamselvi (52. Bölge) ve Kongre Meclis Üyesi G Naveenkumar (5. Bölge) seçilirken, DMK Meclis Üyeleri K Praveenraj (42. Bölge) ve K Selvaraj (bölüm 72) batı bölgesinden seçildi.
Ayrıca kuzey bölgesinden, DMK meclis üyeleri A Radhakrishnan (18. koğuş) ve S Saranya (30. koğuş) seçildi. DMK’ler E Ahamed Kabir (86. bölge) ve R Karthikeyan (100. bölge) güney bölgesinden seçildi. Karthikeyan aynı zamanda konseyde DMK’nın kat lideridir. Merkez bölgeden, TÜFE’ler Prabha Ravendran (48. koğuş) ve DMK’den R Karthikeyan (100. koğuş) seçildi.
Ilakkumi Izhamselvi, ilçesinde atıkların kaynak düzeyinde ayrıştırılmasını iyileştirdiğini söyledi. “Konuyla ilgili farkındalığı artırmak için okul çocukları ve öğrencilerle iletişime geçtim. Şimdi ağaç dikmeye odaklanıyorum. Mahallemin sakinleri arasında kazandığım iyi niyet, ödülü almama yardımcı oldu.”
Prabha Raveendran, insanların şikayetleriyle mümkün olan en kısa sürede ilgilendiğini söyledi. “Bir şikayet alır almaz siteye giriyorum ve hemen ele almak için adımlar atıyorum. İnsanlar benim onlardan biri olduğumu düşünüyor.”
Şirket komiseri M Prathap, meclis üyelerinin önceden tanımlanmış bir kritere göre kısa listeye alındığını söyledi. “Konsey toplantısına katılım için on puan, anlamlı tartışmalara katılım için beş puan ve Namakku Naame Thittam ve katı atık yönetimine katılım için onar puan verildi. Ayrıca şirketin arazilerinin geri alınması ve gelir tahsilatının iyileştirilmesindeki rollerine beş puan, halk nezdindeki iyi niyetine ise beş puan verildi.