Coimbatore West Zone IG, Kendisini Devlet Hizmetlerini Hedef Almasına Neden Olan Olayı Açıkladı | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member

KOMBATÖR: R Sudhakar, Coimbatore, West Zone Polis Genel Müfettişi (IGP), öğrencilerin memur olmaya kararlı olmaları halinde derhal hazırlıklarına başlamaları gerektiğini söyledi. Zaman zaman fiziksel aktiviteler yaparak resmi sınava stressiz hazırlanmayı önerdi.
Sri Ramakrishna Sanat ve Bilim Koleji öğrencilerine “Dönüştürmek ve Liderlik Etmek” üzerine hitap ederek, “VI. sınıfta okurken kütüphaneye gittim ve bu, okuma alışkanlıklarımı geliştirmeme yardımcı oldu. Öğrenciler bilgilerini geliştirmek için çok kitap okumalı.”
Çalışma deneyimini ve onu devlet hizmetini seçmeye iten şeyin ne olduğunu paylaştı. “Mühendisliğe tipik bir Hint zihniyetiyle geldim. Bir gün yol kenarında yatan yaşlı bir adam için gönüllü oldum ve kimse ona yardım etmek için gelmedi. Yaşlı adama çalışması için ödeme yapılmadı. Maaşından mahrum kalınca yakınları çok acı çekti. Üniversite günlerimde yaşlı adam için adalet sağlamaya çalıştım. Bu olay, kamu hizmeti soruşturmasını tamamlamak ve topluma bir IPS memuru olarak hizmet etmek için içimdeki kıvılcımı ateşledi,” dedi Sudhakar.
Ordu ile polis arasında fark olduğunu ve ikisinin de silahı olduğunu sözlerine ekledi. “Ordu adamı olan bir silah, düşmanları öldürmektir. Sudhakar, polis memuru olan bir silahın amacı insanları korumaktır” dedi.