COIMBATORE: Coimbatore Şehri Polisi üç tane almak için adımlar attı instagram hesapları gangsterlerden Kamarajapuram Gowtham SİLİNDİ. Hesaplar Kamarajapurm Gowtham, Praga Brothers ve Thellavari’dir.
Gençlerden bazıları bu Instagram hesaplarında orak ve silahla ilgili videolar paylaşmıştı. Videolar, şehirdeki iki çete arasındaki rekabeti körükledi. Şehir polisi detaylı bir rapor gönderdi. meta üç Instagram hesabını silmek için platformlar.
Perşembe günü Kamarajapuram Gowtham, Coimbatore şehri polisinin bir karşılaşmada onun işini bitirmeyi planladığını söyleyen bir video yayınladı. Gowtham, yaklaşık sekiz yıl önce cinsel saldırı vakalarına karıştığını söyledi. Evlendikten sonra faaliyetlerini durdurduğunu söyledi. Ancak hakkında yedi tutuklama emri çıkarıldı. Polis beni karşılayacak. Gence davasıyla ilgili olarak yakınlarım tutuklandı” dedi.
Polis, Gowtham’ın beş cinayete teşebbüs de dahil olmak üzere 27 suçla karşı karşıya olduğunu söyledi. Çoğu öğrenci olan bir grup gence kenevir satmaya öncülük etti. Onları cinayet davalarına ve cinayete teşebbüslere bulaştırdı. Polis, 56 şiddet unsurunun yakın zamanda tutuklanmasının ardından şehirdeki ganja satışlarının tamamen durdurulduğunu söyledi.
Şehir polisi, Gence satmaktan Kamarajapuram Gowtham’ın karısı da dahil olmak üzere 56 kişiyi tutukladı. Tutuklanan gençlerden yaklaşık 45’i Gowtham’ın yakın arkadaşlarıydı. Polis, Gowtham’ın son iki yıldır saklandığını ve kendisine karşı yedi tutuklama emri çıkarıldığını söyledi.
Şehir polisi, Rathinapuri, Kannappa Nagar ve Saravanampatti bölgelerindeki gençleri ıslah etmek için yakında iki erkek kulübü ve iki sokak kütüphanesi kuracaklarını söyledi.
“Öğrenciler ulusun geleceğidir ve Gowtham’ın öğrenci topluluğunu onlara ganja satarak yok etmesine izin veremeyiz. Rathinapur bölgesini ziyaret ettim ve Gowtham tarafından ganja satmaya zorlanan bir öğrenciyle tanıştım. Öğrenci reddedince Gowtham, ganja satmayı başaramazsa akrabalarını öldürmekle tehdit etti. Genç neslimizi uyuşturucudan korumak istiyoruz. İki özel ekibimiz onu tutuklamak için çalışıyor,” dedi Coimbatore Şehri Polis Komiseri V Balakrishnan.
“Öğrencileri akşam 6’dan akşam 8’e kadar spor aktivitelerine dahil etmek için iki polis erkek kulübü kuracağız. Ayrıca esrar satıcılarının tuzağına düşmemek için iki sokak kütüphanesi açmayı planlıyoruz” dedi.