Çevrenin baskısı altında serbest çalışan süper olur, yeni bir film

DünyaBot

Member
Günlük baskılarla boğuşuyor, ta ki bir gün pes edip her bakımdan mükemmel olmaya karar verene kadar, uzun zamandır olduğu gibi, otuz yıllık bir sinema filmi olan tünelin sonundaki sinemalarda gösterime girecek olan filmi sunuyor. -eski film yapımcısı. Bu sefer filmde çok iyi oynadı.

Sadece bu bile benzerlerini yakalamanın iki yılını aldı. Aynı zamanda seyirciler ülkenin her köşesinden çeşitli mekanlara gidebilmektedir. Örneğin Aşağı Moravya'da, Prag'da, kırmızı Kostelec, Tramberka, Mlad Boleslav'da çekildi ve hatta su altında yüz fotoğraf çekildi.

Filmde çok fazla sahte sahne var. Filmin yapımcısı Pavel Mdlek, erken olmasına rağmen yeşil perde veya başka hileler kullanmamaya ve bunun yerine sekiz metrelik bir resimde gerçek suyu çekmeye karar verdik, böylece izleyicinin en özgün deneyimi yaşamasını sağladık, diye yazıyor.

Tdenk 5plus2

Her kuş özgür

bölgelerdeki ilginç insanlar, olaylar ve olaylarla ilgili olan.

Toulov dolandırıcılık testini geçmek zorunda kaldı. Benim için en zor şey su altında dengeyi korumaktı, böylece yükselip düşmeyeceğim ve felç geçirmeyeceğim, aksi takdirde nefesim kesilecekti. Ayrıca sık sık, yalnızca benim işimin iki katı olan sahnelere takılıp kalıyordum, çünkü karar verme gücü buna değdi ve bu, filmin görsel olarak en güzel koleksiyonuydu.

Popüler oyuncu Matou Ruml kamera önünde ortak oldu. İlk fotoğrafta tatlı bir öpücük onları bekliyordu ama aynı zamanda nişanlandılar. Mükemmel bir gündü. Nişanlanmayı, gelinliğimi giymeyi ve sonra ayrılmayı başardım. Bunlar bende işe yaramayınca, en azından kamera önünde denemek harika oluyor; bu dördüncü uzun metrajlı filmi olan çağdaş Toulov'un hayatından bir sahneyi gülerek hatırlıyorum.

Natlie Grossov, Igor Bare, Jitka Sedlkov, Olga Lounov veya Adla Elbel gibi karakterleri verdi.