Çevre için üzerinize düşeni yapın, diyor Venkaiah Naidu | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member
COIMBATORE: Eski Başkan Yardımcısı M Venkaiah Naidu, herkesin çevreyi korumak için üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.
Cumartesi günü kente bağlı Neelambur’da düzenlenen bir etkinlikte Rotary Kulübü üyelerine seslenen Venkaiah, insanların su kaynaklarının korunmasına önem vermesi gerektiğini söyledi. “Chennai, yakın geçmişte insanlar su kütlelerini ve çevreyi ihmal ettikleri için sele tanık oldu.”
Gençlerin ve çocukların yaşam tarzlarından bahseden Venkaiah, insanlardan sağlıklı beslenmelerini istedi. “Fast food kültürü birçok gencin sağlığını bozuyor. geleneksel, Yerli Amerikalılar sağlıklı beslenmeleri ve iyi bir yaşam tarzı benimsemeleriyle tanınıyorlardı” diyen Akın, şunları ekledi: “Ebeveynler, çocuklarının saatlerce televizyon izlemeyi bırakmasını ve sağlıklarına odaklanmalarını sağlamalıdır. Saatlerce televizyon izlemek çocukları fiziksel ve psikolojik olarak etkileyecektir.”
Yoga yapmanın sağlık için iyi olduğunu söyledi. “Bazıları Başbakan Narendra Modi’nin yoga dayattığını söylüyor. Herhangi bir dine bağlı değildir. Bu bir yaşam biçimidir ve sağlıklı bir yaşam tarzına yol açar. İnsanlar yoga yaptıklarında sağlıklarını iyileştirmelerine yardımcı oluyor.”
Ana dilin diğer dillerden daha önemli olduğunu söyledi. “Bu, insanların diğer dilleri öğrenmemesi gerektiği anlamına gelmez. İhtiyaç varsa insanlar başka dilleri de öğrenmeli. Ancak diğer dillere empoze edilmemelidir. Üyeleri ana dillerinde konuşmaya teşvik ettim parlamento. Hintçe öğrenmeye başladım çünkü Delhi’deyken bunun gerekli olduğunu hissettim.”