Çay Odasında Çatışma: Rapçi Hubáček ödeme için tartıştı

DünyaBot

Member
Iam Oskar adı altında sahne alan yirmi üç yaşındayken Brno rapçisi, sosyal ağlarında sosyal ağlarında da çatışmayı yakalayan videolar yayınladığı sosyal ağlarında bildirdi.

Çekimlere göre, hayranları için Cumartesi -Pazar günleri Brno Çay Odası Ütopya'dan canlı bir akarsu yayınladı ve yanlış sinyal nedeniyle üst kata gitti, altta ise hizmetle anlaşma yaptıktan sonra başka bir içki sipariş etti.

Ancak yukarıda resepsiyonist onu hesabını ödemeye çağırdı, sonra Hubáček ona ayrılmadığını, sadece akışları söyledi. “Dışarı çıkmıyorum, meslektaşımdan bir içki var,” dedi rapçi. Operatörün tepkisi, “Ödeyecek bir hesabınız var”.

Şirket personelinin Hubáček'in sipariş içmediği ve bunun için ödeme yapmak istediğinde ısrar ettiği bir kavga izledi. Diğer sallanan atışlardan, Hubáček'in bir darbe aldığından şüphelenmek mümkündür. Artan anlaşmazlık devam etti. Şirketten diğer insanlar rapçiye geldi, her iki taraf da birbirlerini kaba bir şekilde azarladı. Sonra, Hubáček'in çekimlerine göre kendini yerde buldu.

19 Mayıs 2025, 15:56, Katkı Arşivlendi: 19 Mayıs 2025, 15:56

Polis geldi. Polis sözcüsü Pavel Šváb, “Agresif bir konuk duyurusuna gittik. Geldiğimizde, şirketten birkaç kişiyle temas halindeydi. Agresifti, onu kişisel özgürlükle sınırladık, sonra onu istasyondaki usul eylemlerini tedavi ettirdik.”

Bağımlılık yapan madde bir rol oynadı

Idnes.cz editörleri rapçiyle başarısız bir şekilde bağlantı kurmaya çalıştı. Instagram'da toplam altı kişi tarafından saldırıya uğradığını söyledi. “Bazen bir pislik gibi davrandığımı biliyorum, ama o akşam bir melek gibiydim” dedi.

CreSher.cz başlangıçta birkaç güverte yakaladığını söyledi. Başka bir saldırıdan sonra, birkaç çürüğün yanı sıra, bir gözü kolayca görebilir ve cezai bir şikayette bulunmayı planlayabilir. Hubáček, “Çek Cumhuriyeti'nde olmadığımı hissediyorum, ancak insanların haklarının aramadığı başka bir ülkede.” Dedi.

Idnes.cz editörleri de ütopya temsilcisinden çatışmayı tanımlamasını istedi. “Bu konuda hiç yorum yapmayacağız, polise bırakacağız.”

Bu arada polis davayı bir suç olarak sınıflandırdı. Švab, “Ama sadece başlangıçtayız. Kamera kayıtları olsaydı, her şeyin nasıl olduğunu bireysel aktörlerden öğreneceğiz. Her halükarda durum bağımlılık yapan maddeler rolünü oynadı.” Dedi.

Hubáček, Brno Kuyruklu Yıldızı için gençlik kategorilerinde hokey oynadı, onun müziği başlangıçta ondan kaçtı. Bu yılki Muses'in Brno Kabinesi'ndeki konserden önce, organizatörler bunu “kendine özgü tarzı ve müziğe erişimi ile artan popülerlik kazanan ilerici bir genç sanatçı” olarak adlandırdı. Çalışmaları, ayırt edici kaya elemanlarına sahip alternatif bir rap'e dahil edilebilir.