Büyüyen insanlar arasında yeni eğitim politikasının kabulü: Tamil Nadu Valisi | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member
COIMBATORE: Bilinç üzerindeki bilinç yeni eğitim politikası Tamil Nadu valisi, kabulünün arttığını söyledi. Ravi Cuma gününde.
Coimbatore’daki Avinashilingam Enstitüsü’nün öğretim üyelerine ve öğrencilerine sanal olarak hitap eden Vali artık daha fazla insanın yeni bir eğitim politikası üzerinde düşündüğünü ve oluşturmaya çalıştığını söyledi.
“Yalnızca birkaç kişinin yeniden anlaşmaya ihtiyacı var” dedi. Onların da yakında kabul edeceklerini umuyordu.
Merkezin, doğru türde öğretim ve öğrenim materyalleri ile Ulusal Eğitim Politikasını (NEP) uygulamaya kararlı olduğunu söyledi. dedi ki NUMARA YAPMAK yeni bir Bharath inşa etmek için uygulandı.
“Ülke halkı henüz sömürgeci zihniyetten çıkabilmiş değil. Britanya döneminde eğitim ve iş bilgisi yalnızca bir aşağılık kompleksi yaratmayı amaçlıyordu. Zengin tarihimiz ve mirasımızla gurur duyabilmemiz için zihniyeti sömürgelikten çıkarmak önemlidir” dedi.
Ravi, Akademik ve Yönetim Geliştirme Merkezi’nin açılışına katıldı.
Yeni açılan merkezin, öğrencilerin dünyada hızla değişen bilgi ve en son teknolojiyi takip etmelerine yardımcı olacağını umdu. Özellikle öğrencilerin ve genel olarak vatandaşların gelişen teknoloji ve bilgi ile güçlendirilmesi önemlidir.
“Ülke kalkınmasında öğrencilerin rolü çok önemlidir. Amrit’te keliz. Tamamen gelişmiş Bharat kaderimizi gerçekleştirmek için 25 yılımız var. Öğrenciler ulus ve onun gelişimi hakkında düşünmelidir. Tarihin oluşumuna tanık olmak için eşsiz bir konumdayız” dedi.
Vali, öğretmenlerin en değerli insanlar olduğunu ve yeni ülkenin inşasında rollerinin önemli olduğunu söyledi.