SAMBALPUR: Polis Çarşamba günü bir cinayet davası kaydetti ve B.Tech mezunu Chinmayee Priyadarshini Sahu’nun NH-53 üzerindeki PC köprüsünden düşerek ölen iki erkek arkadaşını tutukladı. Burla Salı gecesi karakol sınırları.
Burla Polis Departmanı IIC Susanta Dash, Chinmayee’nin akrabalarının iki kişi hakkında yazılı şikayette bulunduğunu söyledi. Yetkili, olayla ilgili olarak IPC’nin 302. Bölümü uyarınca bir davanın kaydedildiğini söyledi.
Veer Surendra Sai Teknoloji Üniversitesi (VSSUT) Burla’da B.Tech öğrencisi olan Chinamayee, salı günü düzenlenen toplantıda diplomasını aldı. Ceset çarşamba sabahı çıkarıldı.
Chinmayee’ler Madanpur Rampuru Kalahandi ilçesinde, B.Tech’i VSSUT’tan Bilgi Teknolojisi alanında tamamladı. Kampüste bir iş teklifi almasına rağmen bunu kabul etmemişti.
Kalahandi bölgesindeki Madanpur Rampur’dan Chinmayee, B.Tech’i VSSUT’tan Bilişim Teknolojisi alanında tamamladı. Kampüste bir iş teklifi almasına rağmen bunu kabul etmemişti. Diğer sınavlara hazırlanmak için Bhubaneswar’da kaldı ve toplantı için Burla’ya gelmişti.
“Kızım Salı günü saat 18.00’de beni aradı. Bhubaneswar’a geri döneceğini söyledi. Saat 9:20 civarında Chinmayee’yi otobüse binip binmediğini sormak için aradığımda, hattın diğer tarafından bir çığlık duydum. Panikle telefonu kapattım. Tekrar aradım ancak bazı yüksek sesler dışında benzer bir ses duydum” diyen Chinmayee’nin annesi, Labanga Sahumedyaya konuşurken.
Ayrıca kızının güçlü olduğunu ve asla kendini öldürmeyeceğini söyledi. Medyaya konuşan Chinmayee’nin küçük kız kardeşi Tanmayee Sahu dedi, ablamın boynunda boğulmuş gibi yaralar var dedi.