Březík, Rallye Hustopeče'nin kontrolünü alarak yerel şampiyonada ilk zaferini kutluyor

DünyaBot

Member
Beşinci ilk etabın ardından Kopeckho'ya beş saniyelik farkla ikinci sırayı aldı ancak ikinci günün sabah testlerinde sekiz rakamlı toplamın üzerinde bir performans gösterdi. On iki testin sekizincisinde sıkı bir liderlik elde etti, sondan bir önceki elemede yarıştaki dördüncü dlm zaferiyle bu farkı 5,2 saniyeye çıkardı ve finalde çorbanın akışına direndi.

Yeni insanlardan her zaman mutluyum çünkü uyum sağlamak herkes için zordur. Hustope organizatörleri işinizi böyle yaptığınız için çok teşekkür ediyor ve son sınavın yeni bitişini övüyorlar.

Sonunda Kopeckho çantayı kaptı ve başaramadı. Hiç şüphem yok, çünkü iki günde yaklaşık dört kez pistten çıktık ve hala birinciyiz, bu durumdan hoşlanmadı. Bağlar arasındaki Hustopeska rallisini takviminize ekleyebilirsiniz. O her zaman benim aptalımdı. Muhtemelen dizideki en serseri baştan çıkarıcıdır ve bunun burada ilk onun başına gelmesine çok sevindim.

Geçen yıl Hustope'ta Pech'e tamamen aynı 2,7 saniyelik farkla mağlup olan Kopeck ve Sttesk bu iyi sonucu tekrarladı. Bezk, Beclavsk'te şimdiye kadarki en yüksek puanıyla dördüncü oldu.

Ancak Kopeck umutsuzluğa kapılmadı. Ronky karşılaştırılamaz ama dövüşlerden keyif aldım. Buradaki gençleri tebrik ediyorum. Aynı arabayı, aynı şartları ele geçirdiler ve bizi böyle kazıkladılar. Bize güvenin, bir keresinde Adam'a acı çekerim, diğerinde Dominik'e, bu yüzden herkesin sizinle aynı arabalarda buluşacağını ve bunun ilginç bir yolculuk olacağını bilmek benim için büyük bir motivasyon, rakibine kızdığı için kendini affetmedi. Vclav Pecha, Ampiont'un sürücüsü Ford Focus WRC kategorisindeki eski bir arabada.

Hutopesk rallisi bu nedenle UV Petek'te sona erdi. Ford Focus'taki deneyimli bir sürücü ilk testi kazandı, ancak ikinci testten sonra arka tekerleklerin süspansiyonunun hasar görmesi nedeniyle yarıştan çekilmek zorunda kaldı.

Organize terden de kaçınılmadı. İlk aşama altı tamamlanmış testten oluşuyordu, ancak sonuçta yalnızca beş test yapıldı çünkü başvuru sahibi, disiplinsiz vahşi hayvanlar nedeniyle son aşamayı iptal etmek zorunda kaldı.

Vahşiler yüzünden ortaya çıkan bu komplikasyondan dolayı çok üzgünüm. Gerçekten onlarla birlikte ralli yapmaktan keyif almalarını istiyoruz ve ezici vtina harika. Basın daha sonra favorilerini boşuna aradı, çünkü bir grup sarhoş seyirci piste girdi ve oradan ayrılmayı reddetti. Sorun, bu yıl pistin arkasında oturmayı tercih eden baştan çıkarmanın eski editörü Martin Rada tarafından açıklandı. Editör olmak yerine direksiyona geçin ve Abarth 124 Rally RGT arabasının pilotu olarak ralliyi sürün.

Polisin müdahalesine rağmen taraftarlar geri çevrilemedi. Hayranlar onun arkasında olduklarının farkında değiller. Motor sporları tehlikelidir ve sorumlu olmalıyız. Ama burada bu olmadı. Üzgünüm, yüzey birleşiminden dolayı bu hızlı trenden nefret eden insanlar adına üzgünüm. Pesto, muhtemelen tüm ralliyi yine onurla kazandık. Yolun insanlarla kaplı olduğunu görmek çok güzel, rampanın etrafı bile insanlarla dolu, bu bir bomba, Konsey toplantıyı bozmasına izin vermedi.

Ralli Hustopee

Çek Cumhuriyeti'nin araba yarışları şampiyonasının lideri:

1. Bezk, Kraja 1:20:16.2, 2. Kopeck, Hlouek -2.7, 3. Sttesk, Hovorka -24.9, 4. Cais, Bacigl (vichni koda Fabia RS Rally2) -29.7, 5. Jirsek, Mach (kod Fabia) R5) -3:10.8, 6. Cvrek, Prokort (kod Fabia RS Rally2) -3:37.9.