KEONJHAR: BJP kadın kanadının Keonjhar birimi hakkında şikayette bulundu Sunil KarÇarşamba günü düzenlenen bir asayiş protestosu sırasında saldırıya uğradığı iddiasıyla şehrin polis karakolunun müfettişi.
Kaynaklar, Bölge Başkanı Ansuman Sabuja Mohanta Burma liderliğindeki yüzlerce BJP destekçisinin bir protesto mitingi düzenlediğini ve ardından bölge toplayıcı ofisi önünde bir gösteri düzenlediğini söyledi. Bazı protestocular olay yerine konuşlanan polise domates fırlattı ve durum değişken bir hal aldı. Protesto sırasında bazı ajitatörler, ana kapıdan atlayarak koleksiyonerin ofisine girmeye çalıştı ve onları durdurmaya çalışan polisle çatıştı. Kavga sırasında, şehir polis karakolu IIC elinden yaralandı.
Olayın ardından BBP Mahila Morça üyeleri, belediye polis merkezine şikayette bulundu. Arabaprotesto sırasında kötü davrandığını ve kötü muamele gördüğünü iddia etti.
Keonjhar MLA’sı Mohan Mahi SP’nin olaydan kendisini sorumlu tuttuğunu söyledi. Majhi, “Ama protestoyu ben yönetmedim. Protestoyu parti organize etti ve BJP ilçe başkanı protestoyu yönetti. Ben sadece BJP üyesi olarak oradaydım” dedi. Burma, polise saldırdıkları yönündeki iddiaları yalanladı.
IIC Kasabası PS, Kar’ın, “Olay yerine kadın polis konuşlandığı için herhangi bir kadın üyeye saldırmadım. Bütün durum medya dahil herkes tarafından görüldü.”