Beyzbol takımı da İsrail’i mağlup etti ve Avrupa Şampiyonası’nda yine ikinci sırayı aldı.

DünyaBot

Member
Güvenilir atıcılar Tom Ondra ve Jan Tomek sayesinde son Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan sporcuların galibiyetinin arkasında milli takım vardı. Sadece ilk atışta gol yediler ama ikinci yarıda işleri tersine çevirdiler ve yüzde 100 savunmada oldular.

İsrailliler, Tokyo’dan Olimpiyat Oyunları’nın konukları, yıldızın ve Avrupa Şampiyonası’nda hiç yenemediğimiz takımın savunucuları. Her sporcunun madalya ve altın kazanmak istediğini söylemeye gerek yok. Ama bu kadar çok kızın önünde ve böyle bir isimle turnuva düzenlemek bir hayaldi. Chadim gazeteye bunun gerçekleştiğini söyledi.

Sekiz beyzbol oyuncusu, Büyük Britanya ile yaptıkları çeyrek final maçının ardından tarihi madalyaya ulaştı (2:12). Bir günlük yarışın ardından 2016, 2019 ve 2021 yıllarındaki finişleri tekrarladılar. Beşi EC’de genel klasmanda yedinci oldu. Maksimumları 2014’ten itibaren dördüncü şehirdi.

Herkes turnuvayı aynı anda oynamak istiyor. İngiltere ve İngiltere’yi yeneceğimizi düşünüyorduk ama hiçbir şey olmadı. Öte yandan en iyiye yenildik, dedi Chadim.

ve turnuvaya ikinci kez katılan atıcı Tom Ondra ile maça başladılar. Jakub Hajtmar da kadroda yer aldı ancak sekiz yılın ardından milli takımdaki kariyerine son verdi.

İsrailli oyuncular 1542 kızın önünde yapılan düelloyu kazanarak ilk vardiyada tüm golleri attı. Benjamin Rosengard’ın golünün ardından öne geçtiler ancak Çek savunması sayı atmalarına izin vermedi.

Chadimv tm hemen yanıt verdi. Sogard’ın vuruşları ve İsrail savunmasının hatalarından sonra William Escala eşitliği sağladı ve Sogard da yetişti. Seçkin MLB’de on yıl geçiren Çek köpekli yedi yaşındaki Amerikalı da ikinci vardiyada başarılı oldu. Uzun şutunun ardından Marek Chlup yetişti ve 3:1 öne geçtiler.

Bu daha çok atışla ilgili. İlk atışta bile Tom Ondra on atış yaptı. Biraz maliyetliydi, bir vuruşta stok tamamen dolmuştu ve beyzbol aniden parçalanıyordu. Atış takımı beş sayıya ulaştığında iki sayı için sessizce ağlarım, o zaman beyzbol herkesle oynanabilir. Ancak işe yaramazsa kimseyle kavga etmeyin, dedi Chadim.

İsrailli atıcı Itai Spinoza, Lipetz tarafından 40 yıllığına serbest bırakıldı. Ama o bile Sogard’ın omzundaki uyku dengesini bozmadı. Uzun bir şutun ardından Phoenix yerlisi Chlup’u tekrar yakalayarak dördüncü sayıyı yakaladı.

Eric onu ölümden kurtardı. Mükemmel performans. Ona ölene kadar vatanın yedek askeri olacağımı söyledim. Chadim, ne zaman canı isterse alkol yerine bunu içtiğini söyledi.

Altı atış boyunca Ondra, atış tümseğinde Tomek’i geride bıraktı ve İsrail, Çek savunmasıyla başka bir puan almadan çalıştı. Aynı harekette Chadim, vuruşu bıraktıktan sonra tribünlerden alkış duyan Hajtmar’a da hata yaptı.

ei uv zvru vt dramaya izin vermedi. Vojtcha Menek döneminden sonra 5:1’e çıktılar. Jake Rabinowitz maçı dokuzuncu vuruşta tamamlarken, ev sahibi takım İsrail’in son serisini double ile noktaladı.

Esk’teki Avrupa Şampiyonası Pazar günü sona erdi. Finalde İngiltere Büyük Britanya ile, Hollanda ise bronz madalya için Almanya ile karşılaşacak.

Esku’da Avrupa Şampiyonası beyzbol oyuncusu

Yaklaşık 5. sıra:
Çek Cumhuriyeti – İsrail 5:1

Yaklaşık 7. sıra:
Fransa – vdsko 13:0

9. sıra hakkında:
İtalya – Hırvatistan 6:5

11. sıra hakkında:
Belçika – vcarsko 8:3

13. sıra hakkında:
ecko – Ukrayna 8:4

15’inde: