Aiadmk: Bjp liderlerine göre Aiadmk ile ittifak sağlam | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member

COIMBATORE: Eyalet BJP başkanı K Annamalai ve ulusal kadın kanadı partisi başkanı Vanathi Srinivasan Çarşamba günü burada, BJP ile BJP arasındaki ittifakın AIADMK Bozulmadan kaldı.
Her iki BJP lideri de basına ayrı ayrı konuşarak son gelişmelerin – BJP liderlerinin AIADMK ve BJP’nin Edappadi K Palanisamy’ye karşı protestoları ittifakı etkilemeyecek.
Annamalai, bir partiden yetkililerin başka bir partiye katılmak için istifa etmesinin yaygın olduğunu ve bunun kendisini rahatsız etmediğini söyledi. Son gelişmeler ittifakta sürtüşmeye veya çatışmaya yol açmadı” dedi.
Annamalai, kendisini merhum Başbakan J Jayalalithaa ile karşılaştırdığını da reddetti. “Herkes benzersizdir. Bir anne, Jayalalithaa’dan %100 daha güçlüdür. Karım Jayalalithaa’dan %100 daha güçlü. Ama benim amacım bu değildi” dedi. Jayalalithaa’nın zor kararlar aldığını ve aynı şekilde benim de zor kararlar vereceğimi kastettim” dedi.
Salı günü Annamalai kendisinin bir “yönetici” değil, AIADMK’ya katılmak için partiden ayrılan BJP liderleri sorulduğunda “Jayalalithaa ve Karunanidhi gibi bir lider” olduğunu söylemişti. Bu, AIADMK liderlerini Annamalai’yi kendisini Jayalalithaa ile bir tuttuğu için eleştirmeye sevk etti.
Annamalai, safran partisinin yolu diğerlerinden farklı olduğu için BJP’nin herhangi bir siyasi partiyle karşılaştırılmaması gerektiğini söyledi. Kendisini eleştirmenin işleyiş biçimini değiştirmeyeceğini yineledi.
Günün erken saatlerinde Vanathi Srinivasan, BJP ve AIADMK’nın 2024 Lok Sabha seçimlerinde birlikte karşılaşacağını söyledi. Talihsiz olaylar ve nahoş yorumlar ittifakı etkilemez” dedi.