Adam Coimbatore Adliyesinde Karısının Üzerine Asit Döküyor | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member
COIMBATORE: Bir adam, karısı Combined’e geldiğinde üzerine asit döktü. Mahkeme Bir hırsızlık davasıyla bağlantılı olarak Perşembe sabahı Coimbatore’deki kompleks. Yüzde 80’i yanan kadın, Coimbatore Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı (CMCH). Polis kovaladı ve kocasını tutukladı.
Yaralı kadının kimliği 35 yaşındaki S Kavitha olarak belirlendi. 40 yaşındaki kocası P Sivakumar ile Sulur yakınlarındaki Kannampalayam’daki Mahalakshmi Nagar’da yaşıyordu. Sivakumar bir kamyon şoförüdür. Çiftin iki kızı var.
Ev hanımı olan Kavitha, Ağustos 2016’da RS Puram polisi tarafından bir otobüs yolcusundan 10 altın zincir çaldığı için tutuklandı. Hırsızlık davasının duruşması Sulh Ceza Hakimliği’nde görüldü. Polis, kadının Prabhu adında bir adamla ilişkisi olduğunu ve iddiaya göre bir hafta önce onunla kaçtığını söyledi. Kocası ve iki kızı onu bulmaya çalıştı ama bulamadı.
Sivakumar, eşinin hırsızlık davasıyla ilgili mahkeme işlemlerine katılmak üzere Perşembe sabahı adli sulh hakimine geleceğini öğrendi.
Kavitha sabah mahkemeye ulaştı. Mahkeme salonuna yakın bir bekleme odasında beklemek zorunda kaldı. Sivakumar, bir su şişesinde asitle bekleme alanına geldi. Onun üzerine döktü. Boynundan aşağısında ciddi yanıklar oluştu.
Yardım için çığlık attı ve kocasından kaçtı. Sulh Ceza Hâkimi-II’nin yanında yere düştü ve elbisesinin üst kısmı kısmen yandı. Bir kadın avukat togasıyla onu örttü. Yaralı kadın, adliyeden çıkarılarak CMCH’ye kaldırıldı.
Bir grup avukat Sivakumar’ı dövdü. adliyeden çıkmayı başardı. M Indumathi olarak tanımlanan bir kadın memur ve astları adamı kovaladılar ve onu Arts College Road’daki Cheran Towers yakınlarında yakaladılar.
“Sivakumar adliyeden koşarak çıktı ve ben de onu takip ettim. Bazı polis memurlarından yardım istedim ve onu Sanat Okulu yolundaki Cheran Kuleleri yakınında yakalayıp adliyeye götürmeyi başardım” dedi. Perşembe günü mahkeme görevindeydi.

hint (1)

Coimbatore Polis Müfettişi V Badrinarayanan, şüpheliyi takip edip yakaladığı için Emniyet Müdürü Indumathi’ye bir teşekkür belgesi sunar. SP onu 5.000 Rs ile ödüllendirdi.
Hafif yaralanan Sivakumar, CMCH’ye götürüldü.
Polis Komiser Yardımcısı G Chandeesh (Kuzey Bölgesi), adliyeyi ziyaret etti. kadının durumunun ciddi olduğunu söyledi.
Polis Komiseri V Balakrishnan, “Mahkeme tesislerinde bu tür olayları önlemek için sıkı önlemler almak üzere Coimbatore Barosu (CBA) mübaşirleri ve memurları ile bir toplantı yapacağız” dedi.
13 Şubat’ta bir çete adliye yakınında bir genci alenen katletti.