914 yardımcı doçent, öğretim görevlisi kolejlere katıldı | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

BHUBANESWAR: Toplam 914 yardımcı doçentler ve öğretmenler Pazartesi günü birkaç koleje katıldı. Bunların 321’i öğretmen yetiştiren kolejlere, 126’sı devlet okullarına ve 467’si desteklenen kolejlere katıldı.
Pazartesi günü, işe yeni başlayan yardımcı doçentler ve öğretmenler için Lok Seva Bhawan’da bir oryantasyon programı düzenlendi. Başbakan Naveen Patnaik oryantasyon programına sanal ortamda katıldı ve öğretmenleri öğrencilerin bilgi alanlarını genişletmeye çağırdı. Naveen, “Hepinizden eğitim sistemimize bağlı kalmanızı, öğrencilere ilham vermenizi, bilgi alanlarını genişletmenize yardımcı olmanızı ve onları yeni dünyaya güvenle adım atmaya hazırlamanızı bekliyorum” diyen Naveen, gençlerimizin geleceğini sözlerine ekledi. öğretmenlerin ve profesörlerin elindedir.
“Öğrencilerin dünyanın her yerinden bilgiye ulaşabilmesi için teknolojiyi eğitimde kullanmanızı bekliyorum. Öğrenciler araştırma çalışmalarını üstlenmeleri ve çevremizde meydana gelen dönüşümü anlamaları için teşvik edilmelidir” dedi. Son iki yılda rekor sayıda üniversite öğretmeninin hem devlet hem de ülke çapındaki yardımlı kolejlerde işe alındığını söyledi. .
Yükseköğretim sisteminde birçok dönüşüm başarıyla uygulandı” dedi.