Coimbatore: 1993 yılında ikinci derece polis memuru pozisyonu için işe alınan yaklaşık 400 polis memuru, Pazar günü kentte düzenlenen birleştirme programına katıldı. bu Tamil Nadu’da Üniformalı Hizmetler için İşe Alım Kurulu (TNUSBRB) 1993 yılında ikinci derece polis memuru pozisyonu için yaklaşık 10.000 personel istihdam etti. Bunlardan 800 kişi Polis Acemi Okulunda eğitildi (PRS) 6 Haziran 1993’ten itibaren şehirde. Eğitimi tamamladıktan sonra eyaletin çeşitli yerlerine gönderildiler. 30 yıldır polisle beraberler.
“Bazıları Polis Müfettiş Yardımcılığı (DSP), Müfettişlik ve Müfettiş Yardımcılığı yaptı. Birçoğuyla bugün tanıştım. Akranlarımın çoğunu tanıyamadım.” Joseph, dedi Coimbatore şehrinin suç departmanının özel alt müfettişi. Hepsi yeşil gömlekler ve beyaz dhotilerle geldi. Eğitmenler ve yetkililer grup arkadaşları tarafından onurlandırıldı. Daha sonra PRS arazisindeki sondaj sahasını ziyaret ettiler. Ayrıca birkaç dakikalık yürüyüş düzenlediler
“Bazıları Polis Müfettiş Yardımcılığı (DSP), Müfettişlik ve Müfettiş Yardımcılığı yaptı. Birçoğuyla bugün tanıştım. Akranlarımın çoğunu tanıyamadım.” Joseph, dedi Coimbatore şehrinin suç departmanının özel alt müfettişi. Hepsi yeşil gömlekler ve beyaz dhotilerle geldi. Eğitmenler ve yetkililer grup arkadaşları tarafından onurlandırıldı. Daha sonra PRS arazisindeki sondaj sahasını ziyaret ettiler. Ayrıca birkaç dakikalık yürüyüş düzenlediler